Šta dobijam u Business Intelligence paketu?

 • 3 godine pristupa svim edukacijama u svakom trenutku

  Dobijate pristup platformi na kojoj se nalaze snimljene lekcije i možete im pristupiti u svakom trenutku. Takođe, dobijate i sve update-e koji izlaze od strane Microsofta. Tu su i projekti

 • 150+ praktičnih lekcija

  Više od 150 lekcija objašnjenim na konkretnim primerima kako biste odmah mogli da primenite znanje.

 • 30 + template-e i file-ove uz svaku lekciju

  Nema lekcija u kojima nešto objašnjavam na praznom Excelu, PowerQuery ili Power Pivotu. Sve je na konkretnim primerima i imate mogućnost da upravo na tim primerima učite i odmah primenite znanje.

 • Ekskluzivna podrška Outliers tima za sva pitanja u svakom trenutku

  Uvek smo tu za vas i nikada nećete biti prepušteni sami sebi. Moj tim i ja smo posveći polaznicima da odgovorimo na sva pitanja, tako da ne morate tragati za kolegama u firmi koji znaju nešto da urade bolje od vas. Pitajte nas.

 • 7000+ polaznika iz 50+ kompanija

  Polaznici su iz celog sveta, tako da će razmena iskustava sa njima biti izuzetno dragocena, a i odlična preporuka kada aplicirate za posao jer u svim tim kompanijama naši sertifikati su visoko cenjeni

 • Sertifikat za svaku edukaciju

  Nakon što savladate svaku edukaciju, položite kvizove i uradite uspešno projekte, dobijate sertifikat kao formalnu potvrdu da ste sve uspešno završili. Njega možete podeliti na mrežama, kao što to rade svakodnevno naši polaznici. Pogledajte na LinkedInu koliko samo ima naših uspešno završenih edukacija.

Ne znaš koji je kurs najbolji za tebe?

Uradi evaluaciju i saznaj za manje od 1 minuta

Predavač i osnivač Outliers platforme

Prvi i jedini Microsoft MVP u Srbiji specijalizovan za Excel

Founder & Educator Aleksandar Grasic

Upoznajte Aleksandra, osnivača edukativne platforme Outliers: - vizionar u analizi podataka: Aleksandar je stvorio Outliers edukativnu platformu sa misijom da unapredi produktivnost zaposlenih u analizi podataka i pomogne kompanijama i preduzetnicima da donose podacima vođene odluke za povećanje profitabilnosti. - domet edukacija: Kroz Outliers platformu, Aleksandar je doprineo razvoju preko 7.000 profesionalaca iz više od 100 kompanija, jačajući njihove data analytics timove. - influencer u industriji: Na društvenim mrežama, poznat kao @excel.grasic, Aleksandar vodi zajednicu od preko 200.000 članova, deli savete i unapređuje znanje u oblasti analize podataka. - priznanja od strane Microsofta: Dvostruki dobitnik prestižne titule Microsoft MVP (Most Valuable Professional) u kategoriji Microsoft 365 Apps & Services, Aleksandar je priznat kao jedan od svega 3.000 globalnih eksperata, i jedini u Srbiji u ovoj kategoriji. - bogato profesionalno iskustvo: Pre Outliersa, Aleksandar je ostvario značajne uspehe u fintech industriji u BlackRock-u, i stekao dragoceno iskustvo u mobilnom bankarstvu i telekomunikacijama, radeći za Telenor banku, Telenor i Republički zavod za statistiku. - akademska uloga: Kao predavač na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, prenosio je znanje studentima kroz predmete o ekonomiji, statistici i informatici. - posvećen preduzetništvu i razvoju zajednice: Aleksandar je aktivan član u više udruženja, uključujući Upravni odbor Udruženja mladih privrednika Srbije, član Srpske asocijacije menadžera, i deo vodećeg tima Srpskog društva veštačke inteligencije, gde doprinosi razvoju preduzetništva i profesionalnog usavršavanja. Pridružite se na putu razvoja na platformama Linkedin, Instagram, TikTok, Youtube

Ove kompanije su unpredile svoje poslovanje zahvaljujući Outliers platformi

Izuzetni polaznici koji postižu natprosečne rezultate

Evo šta kažu oni koji postižu natprosečne rezultate

Jelena Sremački

Supervizor za trening, Delhaize Srbija

Jako sam srećna što sam svoj Excel put usmerila ka kursu koji drži Aleksandar. Nisam imala puno vremena za učenje pored svakodnevnih aktivnosti i kao benefit kursa bih upravo to i istakla, apsolutnu slobodu u izboru vremena za učenje, moja očekivanja su zaista prevaziđena. Materijal koji sam dobila za učenje je izuzetno kvalitetan i na najbolji način pokazuje kako se pravilno izvode funkcije. Aleksandar ima izuzetno dobre pedagoške metode, sistematičan je u svom deljenju znanja, nesebičan i pristupačan. Konsultacije su veoma korisne i na njima sam uvek dobila pravi odgovor na moje dileme i izazove sa kojima sam se susretala u radu. Pomogao mi je da napravim tabele koje će same raditi stvari na koje sam trošila mnogo vremena i truda a to je danas neprocenjivo, tako da sam dobila ono što se kupiti ne može a to je vreme, hvala Grašiću! 

Aleksandra Lazić

SAP konsultat, Atos

Sve mi se dopalo. Spremnost predavača da nesebično prenese znanje. Laka objašnjenja na primerima koje svi razumemo. Strpljivost, ljubaznost i pozitivan stav predavača. Korisne informacije koje dobijemo ne samo za Excel već i za poslovne i životne teme. Spreman je da reši svaki problem. - "Kunem se u Aleksandra"

Miloš Janković

Product Life Cycle Coordinator, Robert Bosch

U trenutku kada sam tražio novi posao, za kurs sam čuo od prijatelja koji je imaо sve najbolje da kaže i o Aleksandru i o kursu. Hteo sam da usavršim svoje znanje Excel-a, jer sam primetio da mi to fali, a da je dosta traženo. Kurs sam relativno lako savladao, svakako je to i Aleksandrov doprinos jer ima odličan pristup. Osim saveta za Excel, imao je i savete što se potrage novog posla tiče, koji sam na kraju našao. Odličan predavač, uvek pozitivan i pokušava da izvuče maksimum iz tebe.

Za plaćanje UPLATNICOM

uplatnicom je moguće platiti samo ceo iznos

Često postavljena pitanja:

 • Kada se održavaju časovi? Meni odgovara samo određenim danima.

  Kupovinom edukacije dobijate pristup platformi za učenje i možete učiti kad god Vama odgovara i tempom koji Vama odgovara. Pristup platformi je samo Vaš i možete se podsetiti lekcija u svakom trenutku.

 • Kome da se obratim ako imam pitanje u toku edukacije?

  Outliers tim će Vam biti podrška za sva Vaša pitanja u svakom trenutku. Na kraju svakog modula ćete dobiti feedback za projekat koji treba da uradite i pošaljete na uvid Outliers timu. Takođe, dobićete odgovore i za sva dodatna pitanja.

 • Da li mogu platiti kurs preko firme?

  Apsolutno. Popunite formu i čekirajte da ste pravno lice. Nakon što popunite formu, dobićete profakturu Outliers firme i podatke za uplatu edukacije.

 • Želim trening za ceo tim u svojoj kompaniji. Gde da se javim?

  Popunite formu koja se nalazi na sajtu i bićete kontaktirani u najskorijem roku ili se javite na mail [email protected] i vrlo rado ćemo organizovati edukaciju za Vaš tim.

Počni već danas da radiš pametnije a ne napornije.