NAJVREDNIJE U OVOM PAKETU

 • 3 edukacije po ceni jedne

  Umesto da kupujete svaku pojedinačnu edukaciju, možete uzeti paket

 • više od 200 lekcija sa konkretnim primerima

  U svakom kursu imate detaljno objašnjenje lekcije na konkretnim studijama slučaja kako da znanje primenite u Excelu, Wordu i PowerPointu.

 • Template-e na kojima objašnjavam gradivo možete odmah primeniti na svom poslu

  Kroz Excel ćete imati uvid kako da vodite analitiku, kroz Word kako da napravite biznis plan i povežete ga sa Excelom, a kroz PowerPoint ćemo raditi na tome da kreiramo prezentaciju na osnovu analiza iz Excela

 • 24 meseca pretplate

  U periodu od 24 meseci imate NEOGRANIČEN pristup kursu kako biste mogli u svakom trenutku da se podsetite rešenja u Excelu. Nakon 24 meseca obnavljate pretplatu i uvek imate pristup edukaciji.

 • Podrška OUTLIERS tima

  Imate podršku mene i mog tima da u svakom trenutku dobijete odgovor na pitanje

Predavač i osnivač Outliers platforme

Prvi i jedini Microsoft MVP u Srbiji specijalizovan za Excel

Founder & Educator Aleksandar Grasic

Upoznajte Aleksandra, osnivača edukativne platforme Outliers: - vizionar u analizi podataka: Aleksandar je stvorio Outliers edukativnu platformu sa misijom da unapredi produktivnost zaposlenih u analizi podataka i pomogne kompanijama i preduzetnicima da donose podacima vođene odluke za povećanje profitabilnosti. - domet edukacija: Kroz Outliers platformu, Aleksandar je doprineo razvoju preko 7.000 profesionalaca iz više od 100 kompanija, jačajući njihove data analytics timove. - influencer u industriji: Na društvenim mrežama, poznat kao @excel.grasic, Aleksandar vodi zajednicu od preko 200.000 članova, deli savete i unapređuje znanje u oblasti analize podataka. - priznanja od strane Microsofta: Dvostruki dobitnik prestižne titule Microsoft MVP (Most Valuable Professional) u kategoriji Microsoft 365 Apps & Services, Aleksandar je priznat kao jedan od svega 3.000 globalnih eksperata, i jedini u Srbiji u ovoj kategoriji. - bogato profesionalno iskustvo: Pre Outliersa, Aleksandar je ostvario značajne uspehe u fintech industriji u BlackRock-u, i stekao dragoceno iskustvo u mobilnom bankarstvu i telekomunikacijama, radeći za Telenor banku, Telenor i Republički zavod za statistiku. - akademska uloga: Kao predavač na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, prenosio je znanje studentima kroz predmete o ekonomiji, statistici i informatici. - posvećen preduzetništvu i razvoju zajednice: Aleksandar je aktivan član u više udruženja, uključujući Upravni odbor Udruženja mladih privrednika Srbije, član Srpske asocijacije menadžera, i deo vodećeg tima Srpskog društva veštačke inteligencije, gde doprinosi razvoju preduzetništva i profesionalnog usavršavanja. Pridružite se na putu razvoja na platformama Linkedin, Instagram, TikTok, Youtube

Ne znaš koji je kurs najbolji za tebe?

Uradi evaluaciju i saznaj za manje od 1 minuta

Ove kompanije su unpredile svoje poslovanje zahvaljujući Outliers platformi

Izuzetni polaznici koji postižu natprosečne rezultate

Evo šta kažu oni koji postižu natprosečne rezultate

Jelena Lazarov

Finansijski analitičar, Silver Bell Group

Zadovoljstvo mi je da istaknem da se kurs Aleksandra Grašića odlikuje sjajnom organizacijom nastavnih jedinica, predavač poseduje izuzetno znanje i iskustvo, kao i kontinuiranu posvećenost i izrazitu želju da ga prenese svojim polaznicima. Konstantno učenje vodi nas tome da se istaknemo na tržištu rada i ostanemo konkurentni, a na ovom kursu kroz fantastično osmišljen proces učenja koristi se vaše vreme i energija predavača da se zajedničkim zalaganjem približimo tom cilju. Aleksandar je odličan partner i podrška na putu da postanete sjajan kandidat za posao ili stvorite dodatnu vrednost svom poslodavcu, korišćenjem naprednih alata poslovne analitike gde stičete sposobnost kreiranja kvalitetnih izveštaja brzo i efikasno koji dalje pomažu donošenje poslovnih odluka pravovremeno. Posebno sam zadovoljna mogućnostima koje platforma za učenje pruža jer mi je značajno skratila vreme oko organizovanja termina nastave. Aleksandar je u potpunosti opravdao moje poverenje, moduli su bili efikasno osmišljeni i uložio je veliki trud da samu obuku dodatno prilagodi ličnim potrebama i pojasni mi strpljivo i postupno sve nedoumice koje sam imala. Na osnovu pozitivnog iskustva i uspešne saradnje sa sigurnošću preporučujem ovaj kurs ostalim pojedinicima ili kompanijama koje imaju potrebe za usavršavanjem i daljim profesionalnim razvojem. Jednom kada krenete da sarađujete sa Aleksandrom, nećete imati potrebu da tražite drugog mentora.

Mina Milivojević

Trading Assistant, Merkator

Krenula sam na Excel kurs kod Aleksandra sa manjim predznanjem. Sa svakim časom sam bila sve zadovoljnija i jedva čekala sledeći. Pored znanja koje sada imam, najviše mi se svidela ažurnost, strpljenje, podrška i objašnjavanje funkcija na najjednostavniji način. Kad god sam imala problem, u kratkom roku sam dobijala smernice i pomoć u rešavanju istog. Kada su me pitali na intervjuu za posao da li volim da radim u Excelu, odgovor je bio "ne, učim ga jer mi je potreban". Posle Aleksandrovog kursa, obožavam da radim u Excelu, da istražujem nove funkcije i izazove. Ukoliko nekad ne uspem da dodjem do rešenja, Aleksandar ponovo bude ažuran i spreman da pomogne. Topla preporuka za sve koji žele da unaprede svoje znanje uz odličnog predavača!

Mladen Krajnić

Sales Operations Support Analyst, NCR Srbija

Ovaj kurs je sjajan. Naučiće vas osnovama, kako da radite funkcije, da ih ugnezdite, da radite baze, Pivot tabele, da sve lepo vizuelno predstavite i plus još dosta trikova, prečica i caka da vam Excel iskustvo bude zabavno i lako. Pored svega ovoga imate i zabavne projekte koje prolazite sa fenomenalnim Aleksandrom, koji je neverovatan učitelj, strpljiv, jednostavno objašnjava, uvek je dostupan kad vam treba pomoć i lekcije koje je napravio su vrhunskog kvaliteta, lake za razumeti i praćenje dok vežbate rad u Excel. Što bi rekli 10 out of 10 je moja ocena za kurs i Aleksandra. Tople preporuke za sve koji bi da uzmu ovaj i sve ostale kurseve od Aleksandra.

Često postavljena pitanja:

 • Kada se održavaju časovi? Meni odgovara samo određenim danima.

  Kupovinom edukacije dobijate pristup platformi za učenje i možete učiti kad god Vama odgovara i tempom koji Vama odgovara. Pristup platformi je samo Vaš i možete se podsetiti lekcija u svakom trenutku.

 • Kome da se obratim ako imam pitanje u toku edukacije?

  Outliers tim će Vam biti podrška za sva Vaša pitanja u svakom trenutku. Na kraju svakog modula ćete dobiti feedback za projekat koji treba da uradite i pošaljete na uvid Outliers timu. Takođe, dobićete odgovore i za sva dodatna pitanja.

 • Da li mogu platiti kurs preko firme?

  Apsolutno. Popunite formu i čekirajte da ste pravno lice. Nakon što popunite formu, dobićete profakturu Outliers firme i podatke za uplatu edukacije.

 • Želim trening za ceo tim u svojoj kompaniji. Gde da se javim?

  Popunite formu koja se nalazi na sajtu i bićete kontaktirani u najskorijem roku ili se javite na mail [email protected] i vrlo rado ćemo organizovati edukaciju za Vaš tim.

Počni već danas da radiš pametnije a ne napornije